Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτικού

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ &
ΕΦΗΒΟΥ ΜΕ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Θεοφιλοπούλου 16, ΤΚ 11743-Αθήνα
Τηλ. 210-9226798

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1 (ΣΔτ1) είναι η δεύτερη σε συχνότητα χρόνια πάθηση της παιδικής ηλικίας, με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης σε ολοένα και μικρότερα παιδιά.

Η διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη ακολουθεί το παιδί όλες τις ώρες, σε όλες του τις δραστηριότητες και φυσικά και στο σχολείο.

Όσοι από εσάς είχατε στην τάξη σας ή στο σχολείο σας ένα παιδί με ΣΔτ1 θα γνωρίζετε σίγουρα τις δυσκολίες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της αντιμετώπισης της πάθησης και πιθανώς έχει χρειαστεί να παραστείτε σε ένα οξύ συμβάν που χρήζει άμεσης παρέμβασης.

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών συναδέλφων σας, αλλά και πολλών οικογενειών και μαθητών με ΣΔτ1, ο σύλλογος φίλων του παιδιού κι εφήβου με ενδοκρινολογικό πρόβλημα «Γαληνός» σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», με επιστημονική υπεύθυνη την  Καθηγήτρια Χ. Κανακά-Gantenbein, οργανώνει ενημερωτική ημερίδα σχετικά με το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 απευθυνόμενη στα μέλη της εκπαδευτικής κοινότητας. Η ημερίδα θα διοργανωθεί Σάββατο  12/11/2016 στα γραφεία της ΕΛληνικής Ομοσπονδίας για το ΔΙαβήτη (ΕΛΟΔΙ) (Φερών 8, Αθήνα, ΤΚ 10434, Πλατεία Βικτωρίας, τηλ. 2108838113) και ώρα 18:00-20:00.

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την ημερίδα, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και στείλτε τη μας συμπληρωμένη είτε μέσω των μαθητών σας, είτε μέσω mail στο info@galinos.org.gr έως 6/11/2016.

 

Όνομα εκπαιδευτικού:

Σχολείο:

Στοιχεία επικοινωνίας (τηλ, e-mail):

Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.

                                                                                                                               

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου «Γαληνός»

0 Comments

Leave a reply